English Lounge を開催しました

2022/6/2

今年度も「English Lounge」が始まりました。English Loungeとは、テーマに沿って英会話や英語の歌を楽しんだり、日本人と留学生が交流するイベントです。

第1回目(開催日時/5月24日(火)昼休み)

▼参加学生の感想

Ngoc Anh Nguyenさん(国際教養学部3年生)

I was so excited and happy to participate in the English Lounge 2022 today. I had a chance to meet and talk with a lot of new friends, whom I had seen at school but had no chance to really talk to previously. They are so friendly and talented.

Today, the “Hobbies Group” I facilitated turned out to have a lovely singer, a good dancer, and an excellent painter!

東星桜さん (教育学部2年生

※マスク着用を徹底し、飲食禁止で開催しています

Global CommunicationTOPICS