Kaichi International University Third Annual English Speech Contest

Every year for the past three years, we have held the “Kaichi International University Annual English Speech Contest” in the university’s Komorebi Hall. This year we have successfully continued our legacy on October 22, 2016 (Saturday, 13:00~15:00).
As always, we are very proud to have excellent contestants in the competition. We would like to thank all of you for your effort and diligence. We are also proud to announce the winners.
Congratulations to Gurung Suraj, Shi Yuye, and Acharya Basu Dev!

This year’s topic : “My Role Model”
this-years-topic

1.Gurung Suraj (Department of Business Administration, Freshman)
“CNN Hero Anurodha – My Role Model”